Kjelle Linkan i topp på EM-tipset!

Tipset är uppdaterat efter den sista kvartsfinalen mellan Frankrike och Island ikväll. Vi kan konstatera att Kjell ”Linkan” Lindqvist numera är ensam i topp på 58 poäng. På andraplats med 56 poäng hittar vi Jerry Sjernholm,  Tommy Gozzi, Ronnie Chantrhom, Marcin Mielka och Stefan Jonsson.

Lindqvist prickade in tre rätt på semfinallagen – Frankrike, Tyskland och Portugal. I finalen har han tippat de som möts i semifinalen, Tyskland – Frankrike så för finaltipset får han bara ett rätt. Dock är det nog inte många som kommer få full pott på rätt finallag. Kjelle hoppas på att Frankrike vinner, och så har han Griezmann som skyttekung (som just nu leder skytteligan på 4 mål) – blir det så lär han bli svårstoppad i toppen. Kjell får minst två poäng till för rätt finallag men kan hoppas på totalt 12 poäng till.

Jerry Sjernholm har som vi nämnde tidigare tippat Tyskland som vinnare i en final mot Italien. Han har tippat Lewandowski som skyttekung, vilket gör att Jerry endast kan få poäng för Tyskland till final och sedan Tyskland som vinnare = max 7 poäng till.

Tommy Gozzi får åtminstone två poäng till, han har Tyskland – Frankrike i final, med Tyskland som vinnare och Ronaldo som skyttekung. Max 12 poäng till, men då krävs minst 2 mål till från Ronaldo i turneringen.

Ronnie Chantrhom har också Tyskland – Frankrike i final. Vidare har han Tyskland som EM-mästare och Muller som skyttekung. Minst 2 poäng till för honom, troligtvis kan han max få 7 poäng till om inte Thomas Muller fullkomligt exploderar och öser in mål i de två sista matcherna.

Marcin Mielka har också Tyskland – Frankrike i final (två poäng till), han har Frankrike som slutsegrare och tyvärr Harry Kane som skyttekung = max 7 poäng till alltså.

Även Stefan Jonsson har Tyskland – Frankrike i final. Han har Tyskland som mästare och Ronaldo som skyttekung. Detta innebär minst 2 poäng till och max 12 poäng till.

Återstår att se om det finns någon därefter som lurar i vassen och kan klättra förbi någon av dessa sex i toppen?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *